ΕλληνικάEnglish
currencies); $currencies_array = array(); while (list($key, $value) = each($currencies->currencies)) { $currencies_array[] = array('id' => $key, 'text' => $value['title']); } $hidden_get_variables = ''; reset($_GET); while (list($key, $value) = each($_GET)) { if ( ($key != 'currency') && ($key != zen_session_name()) && ($key != 'x') && ($key != 'y') ) { $hidden_get_variables .= zen_draw_hidden_field($key, $value); } } } ?>Νομίσματα:  


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας.

H πληρωμή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή την στιγμή της παραλαβής της από τη συνεργαζόμενη με μας εταιρεία courier (Γενική Ταχυδρομική).

Ισχύει χρέωση 5€ για την Αθήνα και 8€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα προϊόντα μας ζυγίζουν λιγότερο από 3 kg αλλά σε περίπτωση πολλαπλής αγοράς που θα υπερβαίνει το βάρος αυτό θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος των μεταφορικών.

Παράδοση σε 1-4 εργάσιμες μέρες.

 

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

EUROBANK

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  0026.0438.18.0200105329

όνομα δικαιούχου  ΜΕΤΕΟΡ Α.Ε.ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω DELTA PAY ALPHA BANK

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της Υπηρεσίας Alpha e-Pay εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιουνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Pay (πρώην delta pay) της Alpha Bank.

Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay γίνεται από εξουσιοδοτημένα άτομα της επιχειρήσεως, στους οποίους παραδίδονται ατομικοί κωδικοί προσβάσεως (username, password).

Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay ζητά αυτόματα από τον πελάτη σας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Pay ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard Secure Code για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

5. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 • Έχετε την δυνατότητα να αποδώσετε το αντίτιμο των αγορών σας απευθείας στον φυσικό μας χώρο.
 • Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας στο κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας με χρήση οποιαδήποτε κάρτας:

 • Visa
 • Master Card
 • Diners
 • American Express

  Η ανωτέρω δυνατότητα ισχύει μόνον για όσους επιλέξουν να παραλάβουν την παραγγελία τους από τον φυσικό μας χώρο.

  ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 • Δευτέρα ,Τεταρτη και Σαββατο 9.00-15.00
 • Τριτη ,Πεμπτη και Παρασκευη 9.00-14.00 και 17.30-21.00
 • Εξαιρουνται οι,απο τον νομο προβλεπομενες,ημερες συνεχους ωραριου των Χριστουγεννων και του Πασχα που η λειτουργια μας ειναι 09.00-21.00