ΕλληνικάEnglish
currencies); $currencies_array = array(); while (list($key, $value) = each($currencies->currencies)) { $currencies_array[] = array('id' => $key, 'text' => $value['title']); } $hidden_get_variables = ''; reset($_GET); while (list($key, $value) = each($_GET)) { if ( ($key != 'currency') && ($key != zen_session_name()) && ($key != 'x') && ($key != 'y') ) { $hidden_get_variables .= zen_draw_hidden_field($key, $value); } } } ?>Νομίσματα:  


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 Η εταιρεια ΜΕΤΕΟΡ ΑΕ  σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αποστολή με τη Γενική Ταχυδρομική courier

Η παράδοση τους γίνεται στο σημείο που εσείς έχετε επιλέξει (οικία ή χώρος εργασίας) από 1-4 εργάσιμες μέρες μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Εντός Αττικής
Το κοστος ειναι 5 ευρω

(σε περίπτωση πολλαπλής παραγγελίας η οποία θα υπερβαίνει το βάρος των 6 κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαφορά)

Εκτός Αττικής
Το κοστος ειναι 8 ευρω

(σε περίπτωση πολλαπλής παραγγελίας η οποία θα υπερβαίνει το βάρος των 6 κιλών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαφορά)

*Αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση  2,50 ευρω

Σε κάθε περίπτωση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η ιστοσελίδα μας σας πληροφορεί αυτόματα για το ακριβές μεταφορικό κόστος της παραγγελίας σας.

2. Με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.

Παράδοση συνήθως σε 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Π.χ. Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από το πλησιέστερο πρακτορείο ή γραφείο της Γενικής Ταχυδρομικής  (σε περίπτωση που η χρέωση υπερβεί το ποσό των 5ευρω για Αττικη και το ποσο των 8 ευρω για την υπολοιπη Ελλαδα  θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαφορά). 

  • Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων και έξοδα συσκευασίας όπου επιβάλλεται.
  • Για το εξωτερικό η χρέωση των εμπορευμάτων είναι ανάλογη με τον τόπο παράδοσης.

    Διευκρινήσεις

    Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

    Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.